Ukens bolig

Atico duplex til salgs i Alicante sentrum

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 100 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1950

Avstand flyplass: 13,4 km
Avstand strand: 1,3 km
Avstand golf: 7 km

Pris: 274.900 €
Ref: CWG887

Beliggenhet

Alicante, med sin blendende blanding av historie, kultur og naturskjønnhet, er en perle på Costa Blanca. Byen er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima som gir sol og behagelige temperaturer gjennom store deler av året.

Hovedattraksjonen i Alicante er de vakre strendene som ligger langs kysten. Gullfargede sandstrender som Playa del Postiguet og San Juan inviterer besøkende til solbading og avslapning. Vannet er krystallklart og innbydende for bading og vannsportaktiviteter.

Alicante har en lang og fascinerende historie, som er tydelig i dens historiske sentrum. Besøkende kan utforske Santa Barbara-festningen, en imponerende middelalderborg som gir en fantastisk utsikt over byen og havet. Gamlebyen, Barrio Santa Cruz, er en labyrint av trange brosteinsgater, fargerike hus og sjarmerende torg.

Alicante er også kjent for sitt herlige kjøkken. Prøv retter som paella, sjømat, og lokale spesialiteter som «arroz a banda» (ris med fisk) og «turrón» (en type mandelkonfekt). Mange restauranter tilbyr rimelige, men smakfulle måltider.

Byen har et bredt utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe alt fra ferske råvarer til håndverk og klær. Det er også flere moderne kjøpesentre for de som foretrekker internasjonale merker.

I Alicante kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert golf, fotturer i fjellene rundt byen, vannsport, og seiling. Det er også en rekke parker og hager hvor du kan nyte naturen.

Byen er kjent for sine livlige festivaler, inkludert San Juan-festivalen i juni, der du kan oppleve fyrverkeri, bål på stranden, og mye moro.

Alicante er en spansk juvel som tilbyr en herlig blanding av sol, sjø, kultur og gastronomi. Uansett om du er ute etter aktivt byliv, avslapning på stranden eller utforskning av historie og kultur, har denne byen noe for enhver smak.

Om boligen

Costa Weflen Group presenterer denne spektakulære duplex-leiligheten i hjertet av Alicante.

Leiligheten en 20 m² stor terrasse og 100 m² boareal, fordelt på 2 doble soverom (ett av dem i øverste etasje) og 2 komplette bad en suite. I tillegg har leiligheten et åpent kjøkken med skreddersydde løsninger og høykvalitets finish, samt en moderne innredning.

Leiligheten ligger i 3. etasje, det er ikke heis i bygget.

Eiendommen ligger i et meget rolig område og tilbyr komfort og stil midt i byen, med alle tjenester like i nærheten, som supermarkeder, busslinjer og trikk. Kun 10 minutter fra Postiguet-stranden.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne eksklusive leiligheten!

  • Avstand strand: 1,3 km
  • Avstand flyplass: 13,4 km
  • Avstand golfbane: 7 km
  • Klimaanlegg


Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å avtale en visning!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare