Om oss

Et team med erfarne eksperter hjelper deg med feriebolig i Spania

Costa Weflen Groups team i Spania kom dit av samme grunn: Sola!

Hilde Jeanette Weflen, som etablerte den spanske virksomheten Costa Weflen Group SL, flyttet fra Trøndelag til Spania for 25 år siden med tanken om at verden måtte ha mer å by på enn mørke vintre og dårlig vær.

Siden 2002 har hun bistått solhungrige nordmenn med å finne drømmeboligen på Costa Blanca basert på visjonen: «Å vise deg som kunde det beste innenfor dine kriterier og tilfredsstille deg så godt vi kan.»

For oss i Costa Weflen Group SL er det helt naturlig at vi også følger deg som kunde i flere år etter at du har overtatt din nye bolig. 

Hilde sier alltid: «Vi er ikke vanlige eiendomsmeglere, vi er guider, rådgivere og personlige assistenter».

Fra 2023 er det etablert en representasjon i Oslo som bistår i salgsprosessen fra Norge.  

 

Eiendomskjøp megles gjennom Costa Weflen Group SL som er registrert i Spania og underlagt spansk lovgivning, med ansvarlig megler sertifisert av myndighetene i Spania. 

Hovedkontoret i Alicante er ansvarlig for alt det formelle knyttet til kontrakt, juridisk og oppgjør, og samarbeider med skandinavisktalende juridisk virksomhet i Spania. Se mer om kjøpsprosessen under menyen Hvordan kjøpe og selge bolig. I tillegg vil ressurser fra Alicante bistå etter behov, f.eks. ved visningstur eller i mer detaljerte avklaringer av lokal art. 

Eiendomssøk over alle eiendommer (menypunktet Finn din bolig), med norsk tekst, ligger på Costa Weflens Group SLs internasjonale side for at denne skal være ajour til enhver tid. På den norske siden vil det kun være enkelte fremhevede objekter som vises.

La prospektene tjene som inspirasjon så hjelper vi deg videre med å finne rett hus eller leilighet til deg om det ikke var 100% klaff!

Du finner kontaktskjema m.m. på vår kontaktside.

feriebolig i spania Jan Pillgram Svein Storjord Hilde Jeanette Weflen

Costa Weflen Group – Norge markedsføres i fellesskap av Hogar Eiendom AS (org.nr. 920427790) og Antares Consulting AS (org.nr. 913795881), basert på formell samarbeidsavtale inngått mellom partene med Costa Weflen Group SL (CIF/NIF: B54797873).  Feriebolig i Spania Feriebolig i Spania Feriebolig i Spania 

feriebolig i spania feriebolig i spania

Compare listings

Compare