Ukens bolig

Leilighet på Esplanada de España, Alicante

Soverom: 5
Bad: 3 + et ekstra toalett
Bruttoareal: 180 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1969

Avstand flyplass: 12,6 km
Avstand strand: 200 m
Avstand golf: 7 km

Pris: 1.200.000 €
Ref: CWG900

Beliggenhet

Alicante, med sin blendende blanding av historie, kultur og naturskjønnhet, er en perle på Costa Blanca. Byen er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima som gir sol og behagelige temperaturer gjennom store deler av året.

Hovedattraksjonen i Alicante er de vakre strendene som ligger langs kysten. Gullfargede sandstrender som Playa del Postiguet og San Juan inviterer besøkende til solbading og avslapning. Vannet er krystallklart og innbydende for bading og vannsportaktiviteter.

Alicante har en lang og fascinerende historie, som er tydelig i dens historiske sentrum. Besøkende kan utforske Santa Barbara-festningen, en imponerende middelalderborg som gir en fantastisk utsikt over byen og havet. Gamlebyen, Barrio Santa Cruz, er en labyrint av trange brosteinsgater, fargerike hus og sjarmerende torg.

Alicante er også kjent for sitt herlige kjøkken. Prøv retter som paella, sjømat, og lokale spesialiteter som «arroz a banda» (ris med fisk) og «turrón» (en type mandelkonfekt). Mange restauranter tilbyr rimelige, men smakfulle måltider.

Byen har et bredt utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe alt fra ferske råvarer til håndverk og klær. Det er også flere moderne kjøpesentre for de som foretrekker internasjonale merker.

I Alicante kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert golf, fotturer i fjellene rundt byen, vannsport, og seiling. Det er også en rekke parker og hager hvor du kan nyte naturen.

Byen er kjent for sine livlige festivaler, inkludert San Juan-festivalen i juni, der du kan oppleve fyrverkeri, bål på stranden, og mye moro.

Alicante er en spansk juvel som tilbyr en herlig blanding av sol, sjø, kultur og gastronomi. Uansett om du er ute etter aktivt byliv, avslapning på stranden eller utforskning av historie og kultur, har denne byen noe for enhver smak.

Om boligen

Fra det øyeblikket du trår inn på dette stedet, vil du bli fortryllet av den majestetiske utsikten over Alicantes havn som møter deg fra alle vinkler av boligen. 

Med en størrelse på 180 m², hvorav 160 m² er bruksareal, gir denne eiendommen rikelig med plass for deg og din familie. Med fem velutstyrte soverom, inkludert ett med eget bad og omkledningsrom, samt to ekstra bad og et toalettrom, tilbyr denne leiligheten privatliv og komfort til hvert familiemedlem.

Stuen er en flott kombinasjon av estetikk og komfort med store hjørnevinduer som flommer rommet med naturlig lys og gir en panoramautsikt over det maritime landskapet som vil ta pusten fra deg. En separat spisestue gir en ideell setting for å skape minneverdige øyeblikk.

Du trenger ikke bekymre deg for lagringsplass da denne eiendommen tilbyr elegante garderober slik at alt kan være pent og ryddig. Og med klimaanlegg som sørger for kjølig komfort på varme sommerdager, kan du virkelig slappe av og nyte livet.

Dette er en unik mulighet til å eie drømmehjemmet ditt på en uslåelig beliggenhet.

Kan du forestille deg å våkne opp hver dag med havnen i Alicante som din storslåtte utsikt?

Ikke gå glipp av denne sjansen! Ta kontakt med oss i dag for å avtale en visning og starte reisen mot ditt nye liv på Costa Blanca

  • Avstand strand: 200 m
  • Avstand flyplass: 12,6 km
  • Avstand golfbane: 7 km
  • Heis
  • Havutsikt
  • Klimaanlegg
  • Handicapvennlig

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare