Ukens bolig

Villa i Los Balcones, Torrevieja

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 180 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2021
Svømmebasseng: Privat

Avstand flyplass: 64 km
Avstand strand: 4,5 km
Avstand golf: 4,6 km

Pris: 479.000 €
Ref: CWG880

Beliggenhet

Velkommen til paradiset ved Middelhavet – Los Balcones! Dette sjarmerende reisemålet er en perle på Costa Blanca, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sin blendende skjønnhet og avslappende atmosfære gir Los Balcones deg muligheten til å oppleve det beste Spania har å by på.

Sol og sjø: Unn deg den ultimate strandopplevelsen på Los Balcones’ krystallklare strender. Her kan du nyte de lange solfylte dagene og dyppe tærne i det turkise vannet. Soling, vannsport og avslapning ved vannkanten er ikke langt fra din feriebolig.

Eksklusiv beliggenhet: Los Balcones har en eksklusiv beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt og tilgang til alt du trenger. Uansett om du foretrekker å slappe av i ro og fred eller utforske lokale butikker og restauranter, har Los Balcones det du trenger.

Kulturell opplevelse: Utforsk den rike spanske kulturen i Los Balcones. Byen er kjent for sin historie, med vakre kirker og pittoreske torg. Opplev den ekte smaken av Spania ved å prøve de lokale delikatessene og vinene.

Livsstil og velvære: Nyt en sunn og aktiv livsstil i Los Balcones. Området har flotte golfbaner, spa, turløyper og andre fasiliteter som vil sørge for at du føler deg avslappet og fornyet.

Velkommen til Los Balcones, hvor drømmeferien blir virkelighet. Her kan du lage minner som varer livet ut og oppleve den spanske livsstilen på sitt beste. 

Om boligen

Villa i Los Balcones, Torrevieja

Velkommen til denne fantastiske villaen i Los Balcones, som ligger ved siden av det fortryllende saltvannet, en perle på Costa Blancas kyst i Spania! Denne nybygde eiendommen er det ideelle valget for en paradisisk ferie.

Med 3 soverom og 3 bad, et åpent kjøkken og en romslig stue som fører ut til et privat basseng, tilbyr denne villaen alt du trenger for en luksuriøs og komfortabel opplevelse under oppholdet ved kysten. I tillegg har den en kjeller utstyrt med ekstra senger, en arbeidsplass og et vaskerom, som sikrer tilstrekkelig plass og funksjonalitet for hele familien.

Villaen har også en fantastisk takterrasse hvor du kan nyte en uforglemmelig utsikt mens du slapper av i de behagelige sitteområdene. Dette er det perfekte stedet å tilbringe kvalitetstid med dine kjære, nyte roen i omgivelsene og beundre de spektakulære solnedgangene over saltvannet.

Videre har denne eiendommen en turistutleielisens, noe som gjør den til en fremragende investering. Du kan tjene på den når du ikke selv nyter den, og gi gjestene dine en minneverdig opplevelse ved den vakre Middelhavskysten.

Ikke gå glipp av sjansen til å bli den stolte eieren av denne eksklusive villaen i Los Balcones. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og for å avtale et besøk til denne juvelen ved Costa Blancas kyst!

  • Avstand til flyplass: 56 min
  • Avstand til strand: 4,5 km
  • Avstand til golfbane: 4,6 km
  • Klimaanlegg
  • Privat basseng
  • Utsikt
  • Mulighet for utleie (turistlisens)

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare