Ukens bolig

Nybygg - Luksuriøse villaer i Polop med storslagen utsikt

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 117 m² 
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Privat som opsjon

Avstand flyplass: 67 km
Avstand strand: 10 km
Avstand golf: 20 km

Pris: 373.000 €
Ref: SP0637

Beliggenhet

Polop er en sjarmerende liten landsby som ligger i provinsen Alicante på Costa Blanca-kysten, nord for Alicante by. Landsbyen er omgitt av vakre fjell og har en pittoresk atmosfære som tiltrekker seg besøkende som ønsker å oppleve en autentisk spansk landsby. Polop har smale brosteinsgater, hvitkalkede hus og en imponerende kirke som er sentrum for det lokale samfunnet.

Landsbyen har en avslappet og fredelig atmosfære, og det er en perfekt destinasjon for de som ønsker å unnslippe den travle turiststrømmen. Her kan besøkende nyte en rolig spasertur rundt i de smale gatene, besøke lokale kafeer og restauranter for å smake på autentisk spansk mat, og beundre den vakre utsikten over det omkringliggende landskapet.

Polop er også kjent for sitt naturlige skjønnhet, med området rundt landsbyen som er ideelt for fotturer og utendørsaktiviteter. Mange besøkende velger å utforske de nærliggende fjellene og naturreservatene for å oppleve den storslåtte naturen som omgir Polop.

Om boligen

Oppdag enestående nybygde villaer i Polop, hvor middelhavsstilen kommer til sin fulle rett. Velg blant 2- og 3-roms villaer designet for å fange essensen av Middelhavet, og nyt utemiljøet i disse boligområdene.

Høydepunktene i dette prosjektet inkluderer en spektakulær panoramautsikt over to unike områder: Alteabukten med sitt dype blå hav, og de majestetiske Alicante-fjellene med sin frodige vegetasjon. La deg fortrylle av den utrolige utsikten fra terrassene på disse husene i Polop, som også har romslige områder som inviterer deg til å nyte det fantastiske klimaet på Costa Blanca, og som kan tilpasses etter dine preferanser.

Uteområdene er ideelle for å sette opp bord, stoler, solsenger eller annet utemøblement du måtte ønske. Prosjektet er gjennomtenkt og designet for å nytes utendørs, med terrasser, hager, verandaer og takterrasse på hvert hus. De fleste av villaene i Polop tilbyr også mulighet for å legge til et privat svømmebasseng (enten et evighetsbasseng eller vanlig, avhengig av tomteforholdene). Alternativt kan de som velger enetasjes villa velge å installere et boblebad på takterrassen.

Villaene er innredet for å gi deg komfort i hverdagen, med fullt utstyrte kjøkken i åpen planløsning, inkludert induksjonstopp, stekeovn, avtrekksvifte og vask. Badene er også fullt utstyrte. Alle villaene inkluderer parkeringsplass i prisen.

Beliggenheten er fantatisk. Du vil befinne deg kun 5 minutter fra sentrum av «Polop de la Marina», en sjarmerende landsby som kombinerer tradisjon med et bredt utvalg av tjenester, inkludert restauranter, butikker, supermarkeder, banker, sykehus og alt du trenger i hverdagen. For de som elsker friluftsliv er det flere tur- og terrengsykkelstier i nærheten av villaene, samt et sportssenter med paddletennisbaner.

Golfentusiaster vil også glede seg over nærheten til anerkjente golfbaner som Villaitana Golf, mindre enn 15 minutter unna med bil. Og det er mer! Kun en 5-minutters kjøretur unna bygges for øyeblikket et av Spanias største sportskomplekser: «Ciudad del Deporte La Nucia», som allerede huser den prestisjefylte Ferrer Tennis Academy og Camilo Cano Olympic Stadium. Dette komplekset vil inkludere et fotballsenter, Spanias største surfepark med bølgebasseng, innkvartering for idrettsutøvere og utdanningssentre.

Og selvfølgelig kan vi ikke glemme de fantastiske strendene på Costa Blanca, som strekker seg langs 244 kilometer kystlinje, samt den vakre Altea, en av de mest pittoreske landsbyene i landet. I tillegg er det førsteklasses golfbaner og infrastruktur som Alicante lufthavn kun 50 minutter unna med bil.

 • Avstand til flyplass: 67 km
 • Avstand til strand: 10 km
 • Avstand golf: 10 km
 • Sjøutsikt
 • Pre-installertklimaanlegg
 • Privat basseng som opsjon til de fleste eiendommene


Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Kontakt oss for mer info og visning.

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare