Ukens bolig

Toppleilighet nær stranden i Mil Palmeras, Pilar de la Horadada

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 66 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2016
Svømmebasseng: Felles

Avstand flyplass: 75 km
Avstand strand: 200m
Avstand golf: 9,7 km

Pris: 289.000 €
Ref: CWG875

Beliggenhet

Velkommen til Mil Palmeras, et paradis ved Costa Blancas kystlinje! Med sine uimotståelige strender med krystallklart vann og gyllent sand, er Mil Palmeras det ideelle reisemålet for de som søker sol og avslapning.

Denne pittoreske kystlandsbyen har en sjarmerende atmosfære og et mangfold av fasiliteter, inkludert koselige restauranter, livlige barer og trendy butikker. Enten du foretrekker å nyte solen på stranden, utforske de vakre omgivelsene eller spise gourmetmat ved vannkanten, vil Mil Palmeras alltid imøtekomme dine ønsker.

Med sin flotte beliggenhet bare en kort kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia, er Mil Palmeras lett tilgjengelig. Velkommen til Mil Palmeras, hvor hver dag føles som en ferie.

Om boligen

Når du kommer inn i eiendommen vil du bli imponert over lyset og romsligheten i designet. Det åpne kjøkkenet, sømløst integrert med den romslige stuen, skaper en koselig og funksjonell plass for familie og venner. Slapp av på den komfortable L-formede sofaen mens du nyter havbrisen som strømmer gjennom vinduene.

Fra stuen har du tilgang til terrassen, et ideelt sted for utendørs frokoster eller middager under stjernene. Men det er ikke alt – gjør deg klar til å bli imponert! Denne leiligheten har en romslig takterrasse utstyrt med et utendørskjøkken og grill, perfekt for å arrangere grillfester med panoramautsikt over havet og fjellene.

Eiendommen er komplett med tre komfortable soverom og to moderne bad, og tilbyr plass til hele familien eller for å ta imot gjester med komfort og særpreg.

I tillegg tilbyr komplekset et imponerende fellesbasseng, ideelt for å holde deg aktiv og kjøle deg ned på varme sommerdager. Og best av alt, dette er bare 2 minutters gange fra den berømte stranden Mil Palmeras!

Denne leiligheten selges fullt møblert, klar for deg å flytte inn og begynne å nyte det nye livet ditt på Costa Blanca. Og ikke glem å dra nytte av fasilitetene som tilbys av omgivelsene: supermarkeder, restauranter og den varme velkomsten fra det lokale samfunnet.

Kom og oppdag hvorfor Alicante er kjent for sitt fantastiske klima, med over 300 solskinnsdager i året. Ikke gå glipp av muligheten til å leve din middelhavsdrøm!

Kontakt oss i dag for å avtale en visning og gjøre det nye livet ditt i Mil Palmeras til virkelighet! 

  • Avstand til flyplass: 75 km
  • Avstand til strand: 200 m
  • Avstand til golfbane: 9,7 km
  • To bad
  • Møblert
  • Klimaanlegg
  • Inngjerdet område med basseng
  • Varmekabler på bad
  • Mulighet for utleie (turistlisens)
  • Utsikt

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare