Ukens bolig

Nybygg - flotte leiligheter med 2 el. 3 sov. i Mil Palmeras

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 81 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Felles

Avstand flyplass: 75 km
Avstand strand: 350 m
Avstand golf: 10 km

Pris fra: 299.000 €
Ref: N6611

Beliggenhet

Velkommen til Mil Palmeras, et paradis ved Costa Blancas kystlinje! Med sine uimotståelige strender med krystallklart vann og gyllent sand, er Mil Palmeras det ideelle reisemålet for de som søker sol og avslapning.

Denne pittoreske kystlandsbyen har en sjarmerende atmosfære og et mangfold av fasiliteter, inkludert koselige restauranter, livlige barer og trendy butikker. Enten du foretrekker å nyte solen på stranden, utforske de vakre omgivelsene eller spise gourmetmat ved vannkanten, vil Mil Palmeras alltid imøtekomme dine ønsker.

Med sin flotte beliggenhet bare en kort kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia, er Mil Palmeras lett tilgjengelig. Velkommen til Mil Palmeras, hvor hver dag føles som en ferie.

 

Om boligen

Oppdag det nybygde boligkomplekset med leiligheter i Mil Palmeras, en skjult perle langs Costa Blancas vakre kystlinje. Med fem blokker med elegant designede leiligheter, tilbyr dette komplekset det perfekte bostedet for de som søker komfort og moderne livsstil.

Velg mellom leiligheter med 2 eller 3 soverom, alle med to bad og romslige terrasser som gir en fantastisk utsikt over omgivelsene. Hver leilighet er utstyrt med et moderne kjøkken, komplett med over- og underskap, samt et praktisk vaskerom og forhåndsinstallasjon for klimaanlegg for å sikre optimal komfort året rundt.

Det fullt inngjerdede komplekset tilbyr eksklusive fellesområder inkludert et forfriskende svømmebasseng og velpleide hager, alt kun en kort spasertur fra de fantastiske sandstrendene i Mil Palmeras. Valgfri underjordisk parkering og bod er tilgjengelig mot en ekstra kostnad, for ekstra bekvemmelighet og sikkerhet.

Beliggenheten er ideell, med en herlig strandpromenade som strekker seg fra Campoamor til Torre de la Horadada, samt en rekke fasiliteter som skoler, restauranter og idrettsanlegg tilgjengelig året rundt. Landsbyen har et sjarmerende torg og et livlig restaurantområde med et bredt utvalg av internasjonale spisesteder. I tillegg finner naturelskere glede i Lo Monte Natural Park og Rio Seco Nature Park, som begge ligger i nærheten og tilbyr flotte muligheter for fotturer og utforsking.

Med en sentral beliggenhet mellom Murcia og Alicante flyplasser, er Mil Palmeras enkelt tilgjengelig, bare 45 minutter unna. Ta sjansen til å oppdage det beste av det spanske kystlivet og sikre deg din drømmebolig i Mil Palmeras i dag!

 • Avstand til flyplass: 75 km
 • Avstand til strand: 350 m
 • Avstand til golfbane: 10 km
 • To bad
 • Heis
 • Preinstallert klimaanlegg
 • Inngjerdet område
 • Felles basseng

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare