Ukens bolig

Nybygg - flotte leiligheter og penthouse i Alicante by

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 92 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024-25
Svømmebasseng: Felles på taket

Avstand flyplass: 12 km
Avstand strand: 2,2 km
Avstand golf: 6 km

Pris fra: 281.000 €
Ref: SP0305

Beliggenhet

Alicante, med sin blendende blanding av historie, kultur og naturskjønnhet, er en perle på Costa Blanca. Byen er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima som gir sol og behagelige temperaturer gjennom store deler av året.

Hovedattraksjonen i Alicante er de vakre strendene som ligger langs kysten. Gullfargede sandstrender som Playa del Postiguet og San Juan inviterer besøkende til solbading og avslapning. Vannet er krystallklart og innbydende for bading og vannsportaktiviteter.

Alicante har en lang og fascinerende historie, som er tydelig i dens historiske sentrum. Besøkende kan utforske Santa Barbara-festningen, en imponerende middelalderborg som gir en fantastisk utsikt over byen og havet. Gamlebyen, Barrio Santa Cruz, er en labyrint av trange brosteinsgater, fargerike hus og sjarmerende torg.

Alicante er også kjent for sitt herlige kjøkken. Prøv retter som paella, sjømat, og lokale spesialiteter som «arroz a banda» (ris med fisk) og «turrón» (en type mandelkonfekt). Mange restauranter tilbyr rimelige, men smakfulle måltider.

Byen har et bredt utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe alt fra ferske råvarer til håndverk og klær. Det er også flere moderne kjøpesentre for de som foretrekker internasjonale merker.

I Alicante kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert golf, fotturer i fjellene rundt byen, vannsport, og seiling. Det er også en rekke parker og hager hvor du kan nyte naturen.

Byen er kjent for sine livlige festivaler, inkludert San Juan-festivalen i juni, der du kan oppleve fyrverkeri, bål på stranden, og mye moro.

Alicante er en spansk juvel som tilbyr en herlig blanding av sol, sjø, kultur og gastronomi. Uansett om du er ute etter aktivt byliv, avslapning på stranden eller utforskning av historie og kultur, har denne byen noe for enhver smak.

Om boligen

Opplev det ypperste av moderne og urban livsstil i de nybygde leilighetene i Benalúa, en pulserende del av Alicante City, som rangeres som den nestbeste byen å bo i verden! Her presenterer vi en eksklusiv mulighet til å kjøpe leilighet i et nytt prosjekt med leiligheter og toppetasjeleiligheter/penthouses.

Disse smakfullt designet boligene, tilgjengelig med 2, 3 eller 4 soverom, gir deg en unik boopplevelse kun en 10-minutters spasertur fra den livlige bykjernen. Med hver leilighet følger garasje og bod, som sikrer både bekvemmelighet og ekstra rom for dine eiendeler.

Forestill deg å bo i en bygning som ikke bare er et hjem, men også en urban oase. På taket vil du finne spektakulære fellesområder – en eksklusiv skatt i byen. Nyt fantastisk panoramautsikt over Middelhavet mens du slapper av ved bassenget, utforsker grønne områder, sosialiserer deg i fellesområdene, trener i treningsstudioet og nyter solen på solsengene. Dette er et sted der hverdagen møter luksus og komfort.

Alicante tilbyr deg mer enn bare eiendom; det er en livsstil. Byen, med sine mange golfbaner og det rolige vannet i Middelhavet, tiltrekker både fastboende og turister. Forestill deg å vandre langs den livlige boulevarden Explanada de España, vendt mot havnen, omgitt av terrasser og kafeer som gjør hver dag til en unik opplevelse.

Dette nye boligkomplekset Naya beliggende i Benalúa i Alicante by er en perle i utvikling, omgitt av restauranter, supermarkeder, butikker og alt du måtte trenge. Ikke gå glipp av sjansen til å bli en del av denne spennende investeringen i en av verdens mest ettertraktede byer å bo i! Kontakt oss for å finne ut hvordan du kan gjøre denne eiendommen til ditt nye hjem og en solid investering.

Leilighetsalternativer:
– 2 soverom, 2 bad fra €281,000
– 3 soverom, 2 bad fra €328,500
– 4 soverom, 2 bad fra €405,000

Prosjektet er nå i en tidlig fase, og prisene forventes å øke gradvis frem til ferdigstillelse rundt midten av 2025.

 • Avstand til flyplass: 12 km
 • Avstand til strand: 2,2 km
 • Avstand til golfbane: 6 km
 • Parkering med bod
 • To bad
 • Klimaanlegg
 • Basseng på taket
 • Treningsstudio

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare