Ukens bolig

Nybygg – eksklusiv frittstående villa på Las Filipinas, Orihuela Costa

Soverom: 3
Bad: 2 pluss gjestetoalett
Bruttoareal: 223 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Eget

Avstand flyplass: 66 km
Avstand strand: 1,2 km
Avstand golf: 2 km

Pris: 749.000 €
Ref: CWG864

Beliggenhet

Velkommen til Las Filipinas på Orihuela Costa – et paradis for solsøkere og eventyrlystne sjeler! Dette fortryllende området smelter sammen den autentiske spanske sjarmen med moderne luksus, og tilbyr en unik blanding av avslapning og spenning.

Bli forført av de spektakulære strendene, hvor det krystallklare vannet innbyr til forfriskende svømmeturer og avslappende soling. Utforsk de idylliske promenadene, omkranset av palmer, og la deg fortrylle av den fargerike atmosfæren i de lokale kafeene og restaurantene.

For de som søker adrenalinpumpende aktiviteter, er det et mangfold av vannsport å velge mellom, fra surfing til dykking og alt imellom. Og for golfentusiaster er Las Filipinas et sant mekka, med golfbaner i verdensklasse som frister med utfordrende hull og fantastisk utsikt.

Når solen går ned våkner Las Filipinas til liv med sitt pulserende natteliv. Dans under stjernene på de trendy barene og klubber, eller nyt en romantisk middag ved strandkanten med lyden av bølgene som bakgrunnsmusikk.

Enten du er ute etter avslapning eller eventyr, vil Las Filipinas på Orihuela Costa ta pusten fra deg med sin skjønnhet og sjarm. Ta sjansen til å oppleve det beste av det spanske Middelhavet – velkommen til ditt nye favorittreisemål!

Om boligen

Costa Weflen Group presenterer denne eksklusive og unike eneboligen i boligfeltet Las Filipinas, Orihuela Costa. Denne spektakulære luksusvillaen består av 223 m² bebygd areal, 85 m² terrasse, en hage på ca 1200 m² og alt dette på en tomt på 1765 m². Tomten har en helning som gjør at huset er plassert på toppen, og gir en følelse av spektakulær romslighet og fri utsikt fra alle rom.

Interiør og eksteriør 
Denne villaen har 3 soverom med plass til dobbeltsenger, ett av de med eget bad og de to andre med overbygd terrasse bak. I fellesarealene finner vi et komplett bad, et toalett, et vaskerom og en stor stue-spisestue med åpent kjøkken.

Alle rom er orientert mot frontterrassen (85 m²) som har et stort 56 m² uendelighetsbasseng med to områder, standard badeplass med maks dybde 1,29 m og vannområde for de minste i familien med maks. 0,2 m.

I tillegg har huset en 70 m² takterrasse hvor man kan nyte høyere utsikt over tomten og for er avslapningsområde der man kan nyte de varme sommernettene mer privat.

Til slutt, på baksiden finner vi en overbygd terrasse som er ideell for en mer tilbaketrukket spisestue. I dette området er det også parkeringsplass med plass til 5 biler.

Design og typologi

Utformingen av denne villaen er basert på et minimalistisk middelhavskonsept og legger spesiell vekt på lys med de store vinduene og de ytre rommene som perfekt forbinder huset med den store hagen gjennom den omfattende terrassen og evighetsbassenget.

Når det gjelder boligens typologi, bør det bemerkes at den er bygget i en enkelt etasje for å gi større komfort og større harmoni til rommene. Det er et hjem som er designet for en familie som prioriterer fellesskapet og nytelsen av uteområdene siden hele fronten av villaen har store vinduer.

Plassering og orientering

Den strategiske plasseringen skiller seg først ut for den nordlige orienteringen av tomten som gjør at den har lys store deler av dagen. Når det gjelder beliggenheten, ligger den i urbaniseringen på La Filipinas i Orihuela Costa, og har alle nødvendige fasiliteter noen få meter unna som apotek, butikker, restauranter, den ligger også mindre enn 20 minutter fra Torrvieja universitetssykehus, 45 minutter fra Alicante flyplass og mindre enn 1 time fra Alicante sentrum.

Det bør også bemerkes at Torrevieja-stranden ligger 15 minutter unna med bil og at rundt villaen er de 4 beste golfbanene i hele Alicante-provinsen. Det er VillaMartin Golf, Campo Amor Golf, Las Ramblas Golf og prestisjetunge Las Colinas Golfbane, regnet som en av de beste golfbanene i Spania.

Kort sagt, denne eiendommen har alle de ideelle egenskapene for å bli betraktet som en eksklusiv, komfortabel og funksjonell eiendom, samt har en strategisk beliggenhet.

For ytterligere spørsmål, kontakt oss, så sender vi deg det kommersielle dokumentet og den detaljerte kvalitetsrapporten.

 • Avstand til flyplass: 66 km
 • Avstand til strand: 12 km
 • Avstand til golfbane: 2 km
 • Klimaanlegg
 • Garasje
 • Privat basseng, utedusj
 • 2 bad pluss gjestetoalett
 • Vaskerom
 • Fullt møblert
 • Mulighet for utleie (turistlisens)

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare