Ukens bolig

Nybygg – luksusleilighet med 2 soverom, Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 75 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Felles

Avstand flyplass: 56 km
Avstand strand: 2,7 km
Avstand golf: 4,1 km

Pris fra: 289.590 €
Ref: CWG865

Beliggenhet

Lomas de Cabo Roig er et pittoresk og ettertraktede boligområde ved den solfylte kysten av Costa Blanca i Spania, ca. 59 km sør for Alicante by. Med sitt imponerende landskap av kupert terreng og fantastisk havutsikt, tiltrekker dette området seg både lokale og internasjonale kjøpere som søker en luksuriøs og avslappet livsstil. Med vakre strender, førsteklasses golfbaner og et pulserende natteliv like i nærheten, er Lomas de Cabo Roig det ideelle reisemålet for de som ønsker å nyte det beste av både ro og underholdning. Opplev det harmoniske samspillet mellom moderne komfort og middelhavs sjarm i dette sjarmerende boligparadiset.

Om boligen

Vi presenterer Vivalife, som er et luksuriøst og unikt boligkompleks under utvikling frem mot 2025, hvor du kan slappe av og nyte livet til det fulle. Utvikles av et profesjonelt selskap med mange års internasjonal erfaring med mål om å overstige kundenes forventninger. Kvalitet, stil, komfort og innovasjon er prinsippene for design og bygging av 24 romslige luksusboliger. Leiligheter med utrolig panoramisk havutsikt. Nyt utsikten, med et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter til din disposisjon.

Vivalife vil bli bestående av en blokk i 4 etasjer med totalt 24 leiligheter med grønt- og lekeområde rundt bygget, stort svømmebasseng (inkludert barneområde og jacuzzi), avslapnings- og grillområde foran bassenget, trimområde, toalett, felles arbeidsområde, underjordisk parkering mv.

Tomten ligger i bebyggelsen Lomas de Cabo Roig i kommunen Orihuela Costa, ca. 30 minutter fra Alicante lufthavn og Murcia, koblet til middelhavsmotorveien. Cabo Roig er et eksklusivt boligområde, med beskyttede strender.  Cabo Roig har en marina og mange park- og rekrasjonsområder, samt områder for sportsaktiviteter. 

På det gastronomiske området tilbys både kvalitet og variasjon.  I forhold til fritid og shopping finner vi La Zenia kjøpesenter 5 minutter unna, og bare ti minutter unna ligger Dos Shoppingcenter Mares i byen San Javier. 

Områdene Campoamor, Golf de lo Romero, Las ramblas de Orihuela og Las Colinas Golf & Country club omgir bebyggelsen, i tillegg til golfbaner som La Peraleja og La Torre. Vi finnet også naturparken til Salinas de San Pedro, og andre steder med turistattraksjoner er la Torre de la Horadada, Torrevieja, Santa Pola og byen Orihuela. Det er også et stort tilbud av internasjonale skoler i området, inkludert norsk skole. Det oser av privatliv og utsikt over havet.

 • Avstand til flyplass: 56 km
 • Avstand til strand: 2,7 km
 • Avstand til golfbane: 4,1 km
 • Inngjerdet fellesområde med basseng
 • Gulvvarme på bad
 • Hvitevarer inkludert
 • Garasje

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare