Ukens bolig

Luksusvilla i Altea Hills

Soverom: 6
Bad: 6 pluss gjestetoalett
Bruttoareal: 850 m² 
Garasje/parkering: flere
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2017
Svømmebasseng: Eget

Avstand flyplass: 40 km
Avstand strand: 4,2 km
Avstand golf: 6 km

Pris fra: 2.250.000 €
Ref: CWG867

Beliggenhet

Altea er en sjarmerende kystby som ligger på Costa Blanca, nord for Alicante. Med sin pittoreske beliggenhet ved Middelhavet, byr Altea på en unik blanding av tradisjonell spansk sjarm og moderne livsstil. Byen er kjent for sine hvitkalkede hus, brosteinsbelagte gater og den ikoniske kirken Nuestra Señora del Consuelo,som troner majestetisk over byen.

Altea tiltrekker seg kunstnere, bohemer og naturelskere med sitt avslappede atmosfære og vakre landskap. Byens gamleby er fylt med sjarmerende kafeer, kunstgallerier og håndverksbutikker, og det er et ideelt sted å utforske lokal kultur og gastronomi. De pittoreske strendene og det azurblå Middelhavet gir mulighet for avslappende sol- og badeopplevelser.

Med et behagelig klima året rundt og en atmosfære som inviterer til avslapning, er Altea en perle som appellerer til de som søker en autentisk spansk opplevelse kombinert med moderne bekvemmeligheter.

Om boligen

Denne imponerende eiendommen har en tomt på 1807 m² og totalt 850 m² brutto bebyggelse.

Det åpne konseptdesignet på hovedhuset på 650 m²,  inkluderer en hall, kjøkken med sentral øy, en meget romslig stue & spisestue, 5 soverom med eget bad, samt et gjestebad. Hovedrommet skiller seg ut med sin private terrasse med spektakulær panoramautsikt.

Uteområdet besgår av et stort avslapningsområde og en hage med et 15 m langt basseng,  pluss et barnebassend slik at de minste i huset kan nyte vannet og klimaet i området.

Som en del av eiendommens bebyggelse inngår et gjestehus på 150 m² som inkluderer badstue og underholdningsrom med biljardbord, som også bidrar til å gjøre oppholdet ditt så hyggelig som mulig.

En unik mulighet til å leve i den luksusen og komforten du fortjener!

Kontakt oss for mer informasjon og oppdag denne perlen i Altea Hills.

 • Avstand til flyplass: 72 km
 • Avstand til strand: 4,2 km
 • Avstand til golfbane: 6 km
 • Klimaanlegg
 • Garasje
 • 6 bad pluss gjestetoalett
 • Fullt møblert
 • Eget gjestehus
 • Mulighet for utleie (turistlisens)
 • Havutsikt
 • Evighetsbasseng

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare