Ukens bolig

Nybygg - Moderne villaer i Rojales, Ciudad Qesada

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 120 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Eget

Avstand flyplass: 40 km
Avstand strand: 7 km
Avstand golf: 3 km

Pris fra: 659.900 €
Ref: N7952

Beliggenhet

Rojales – der den spanske sjarmen møter moderne livsstil!

Utforsk skjønnheten og sjarmen til Rojales, en sjarmerende by som ligger i hjertet av Costa Blanca. Med sin pittoreske beliggenhet ved bredden av Segura-elven og omgitt av frodige appelsinlunder, gir Rojales et unikt glimt av det autentiske spanske livet.

Oppdag det pulserende bylivet med fargerike markeder, sjarmerende kafeer og lokale butikker som frister med ferske produkter og håndlagde suvenirer. Utforsk det historiske sentrumets smale brosteinsbelagte gater og tradisjonelle bygninger, og nyt den avslappede atmosfæren som preger hver gate.

For de som søker rekreasjon, tilbyr Rojales en rekke utendørsaktiviteter, inkludert vakre parker, sykkelstier langs elven og golfbaner i verdensklasse. Denne byen er også kjent for sin imponerende natur, med den storslåtte La Mata-sjøen og det UNESCO-beskyttede naturreservatet Las Lagunas de la Mata y Torrevieja bare en kort kjøretur unna.

Med en ideell beliggenhet bare en kort kjøretur fra de glitrende strendene i Guardamar del Segura og Torrevieja, gir Rojales den perfekte blandingen av autentisk spansk kultur og moderne bekvemmeligheter. Uansett om du er ute etter en avslappende ferie eller en permanent bolig, er Rojales det ideelle reisemålet for deg. Velkommen til Rojales – hvor det spanske eventyret begynner.

Om boligen

Nybygde moderne villaer i Rojales

Nye, moderne villaer i Rojales tilbyr det beste av komfort og stil. Disse vakre villaene, spredt over ett plan, har 3 soverom, 2 bad, et gjestetoalett og en åpen kjøkkenløsning som smelter sammen med stuen. Med garderober, privat hage med basseng og parkeringsplass utenfor, er disse boligene designet for praktisk luksus.

Rojales, en tradisjonell jordbruksby, har forvandlet seg til et av de mest ettertraktede reisemålene i Vega Baja-regionen, takket være sin strategiske beliggenhet nær N-332 og AP-7. Med enkel tilgang til Alicante flyplass på kun 20 minutter og de fantastiske strendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja på kun 15 minutter, gir Rojales deg det beste fra to verdener.

Utforsk det rike og varierte gastronomiske og fritidstilbudet i Rojales, inkludert den prestisjefylte La Marquesa Golfbane. Rojales er en sjarmerende landsby med alle nødvendige fasiliteter like ved, inkludert supermarkeder, apotek, banker og restauranter, samt fantastiske naturparker rett i nærheten.

La Marquesa Golfbane, med sin historiske arv og 18 utfordrende hull, tilbyr golfere en unik opplevelse, med høydepunkter som det ikoniske 17. hullet som ligner på Sawgrass. Her møtes tradisjon, kvalitet og erfaring for å gi besøkende en minneverdig golfopplevelse. Velkommen til ditt drømmehjem i Rojales – hvor komfort, skjønnhet og rekreasjon møtes på enestående vis.

 • Avstand til flyplass: 40 km
 • Avstand til strand: 7 km
 • Avstand til golfbane: 3 km
 • Parkering
 • To bad pluss gjestetoalett
 • Preinstallert klimaanlegg

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare