Ukens bolig

Toppleilighet/penthouse i sentrum av Alicante

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 150 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1966

Avstand flyplass: 10 km
Avstand strand: 1 km
Avstand golf: 6,8 km

Pris fra: 650.900 €
Ref: CWG860

Beliggenhet

Alicante, med sin blendende blanding av historie, kultur og naturskjønnhet, er en perle på Costa Blanca. Byen er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima som gir sol og behagelige temperaturer gjennom store deler av året.

Hovedattraksjonen i Alicante er de vakre strendene som ligger langs kysten. Gullfargede sandstrender som Playa del Postiguet og San Juan inviterer besøkende til solbading og avslapning. Vannet er krystallklart og innbydende for bading og vannsportaktiviteter.

Alicante har en lang og fascinerende historie, som er tydelig i dens historiske sentrum. Besøkende kan utforske Santa Barbara-festningen, en imponerende middelalderborg som gir en fantastisk utsikt over byen og havet. Gamlebyen, Barrio Santa Cruz, er en labyrint av trange brosteinsgater, fargerike hus og sjarmerende torg.

Alicante er også kjent for sitt herlige kjøkken. Prøv retter som paella, sjømat, og lokale spesialiteter som «arroz a banda» (ris med fisk) og «turrón» (en type mandelkonfekt). Mange restauranter tilbyr rimelige, men smakfulle måltider.

Byen har et bredt utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe alt fra ferske råvarer til håndverk og klær. Det er også flere moderne kjøpesentre for de som foretrekker internasjonale merker.

I Alicante kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert golf, fotturer i fjellene rundt byen, vannsport, og seiling. Det er også en rekke parker og hager hvor du kan nyte naturen.

Byen er kjent for sine livlige festivaler, inkludert San Juan-festivalen i juni, der du kan oppleve fyrverkeri, bål på stranden, og mye moro.

Alicante er en spansk juvel som tilbyr en herlig blanding av sol, sjø, kultur og gastronomi. Uansett om du er ute etter aktivt byliv, avslapning på stranden eller utforskning av historie og kultur, har denne byen noe for enhver smak.

Om boligen

Costa Weflen Group er stolte av å presentere denne eksklusive toppleiligheten i 13. etasje – midt i hjertet av Alicante, og den byr på en fantastisk 360º panoramautsikt. Denne unike boligen strekker seg over 185 m², hvor 150 m² utgjør selve leiligheten, og resterende 35 m² utgjør en romslig terrasse med imponerende utsikt over Santa Barbara-borgen og Middelhavet. Terrassen er utstyrt med elektriske markiser med vindsensor som reagerer på vind.

Toppleiligheten inneholder to soverom (opprinnelig tre), hvor hovedsoverommet er utstyrt med et tilpasset bad og eget omkledningsrom. Eiendommen har også et ekstra bad for økt bekvemmelighet.

Renoveringen av denne spektakulære toppleiligheten er utført med omhu og fokus på detaljer, med en åpen løsning. Det italienskdesignede kjøkkenet har en dobbeltsidig øy, skreddersydde møbler og innebygde hvitevarer for optimal funksjonalitet. Det glassdesignede kjøkkenet som åpner seg mot spisestuen gir en moderne følelse og gir rommet et luftig preg.

Blant egenskapene ved denne fantastiske toppleiligheten finnes pansret inngangsdør for økt sikkerhet, klimaanlegg med kald- og varmluft gjennom kanaler, naturgassoppvarming og en alternativ elektrisk varmeovn. Eiendommen er også utstyrt med parabol, alarm og fiberinstallasjon for moderne bekvemmelighet.

For de som verdsetter trygghet og bekvemmelighet tilbyr eiendommen som opsjon en garasjeplass i nærheten, innenfor et sikkert område med 24-timers overvåking.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve livet i hjertet av Alicante med en unik og uovertruffen utsikt fra denne spektakulære toppleiligheten!

  • Avstand strand: 1 km
  • Avstand flyplass: 10 km
  • Avstand golfbane: 6,8 km
  • Terrasse på 35 m²
  • Klimaanlegg
  • Fiber for internett


Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å avtale en visning!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare