Ukens bolig

Nybygg - Leilighet nær stranden i Torre de la Horradada

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 97 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024

Avstand flyplass: 77 km
Avstand strand: 100 m
Avstand golf: 14 km

Pris fra: 269.900 €
Ref: N7162

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en sjarmerende kystlandsby beliggende i den sørlige delen av provinsen Alicante i Spania. Den ligger ved Middelhavet og er kjent for sine vakre strender, turkisblått vann og pittoreske havn. Byen er omgitt av citrus- og fiskeindustrier og tilbyr et avslappende miljø for både turister og lokalbefolkningen. Turister tiltrekkes av Torre de la Horadada for sine rolige strender, flotte turstier langs kysten og et utvalg av restauranter som serverer fersk sjømat og andre lokale spesialiteter.

Om boligen

Nybygg – Leilighet nær stranden i Torre de la Horrada

Moderne bygg med kun 13 leiligheter 100 m fra stranden i Torre de la Horadada, med sjøutsikt. 

Leiligheter med 2 eller 3 soverom i første etasje, mellometasje eller toppetasje. Toppleilighetene har egen takterrasse. Terrassene eller har sideutsikt over havet. Alle boliger har parkeringsplass inkludert i prisen og noen boliger har også bod. 

Det er et bredt utvalg av restauranter og tjenester som holder åpent hele året. Det er flere golfbaner i nærheten og kjøpesentrene Dos Mares og La Zenia Boulevard ligger ca. 15 km unna. På sin 3 km lange kystlinje finner vi stedets marinan, og flere strender og viker, fire av dem med blått flagg.

  • Avstand til flyplass: 77 km
  • Avstand til strand: 400 m
  • Avstand til golfbane: 14 km
  • Garasje
  • Preinstallert klimaanlegg
  • Heis

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare