Ukens bolig

Sjarmerende leilighet/quadhouse i det vakre området Aguas Nuevas - Torrevieja

Soverom: 2
Bad: 1
Bruttoareal: 79 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2008
Svømmebasseng: Felles svømmebasseng

Avstand flyplass: 45 km
Avstand strand: 750 m
Avstand golf: 10 km

Pris fra: 179.000 €
Ref: CWG856

Beliggenhet

Dette sjarmerende området, med sitt idylliske middelhavsklima og spektakulære strender, lokker med sin blendende skjønnhet og ubestridelige sjarm.

Aguas Nuevas er en eksepsjonell blanding av det moderne og det tradisjonelle, med sine pittoreske gater, frodige parker og moderne bekvemmeligheter. Dette området er kjent for sin rolige atmosfære og sin nærhet til Torreviejas pulserende byliv.

Med et utvalg av førsteklasses fasiliteter, inkludert restauranter, kafeer, butikker og rekreasjonsområder, er Aguas Nuevas det perfekte stedet å nyte det beste av det spanske Middelhavet. Enten du drømmer om solfylte dager på stranden, spennende utflukter i naturen eller koselige kvelder med deilige tapas, har Aguas Nuevas alt du trenger for å leve det gode livet ved kysten.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppdage det uimotståelige sjarmen til Aguas Nuevas, Torrevieja – hvor hvert øyeblikk er en feiring av sol, sjø og det spanske livet på sitt beste.

Om boligen

La oss introdusere deg for dette sjarmerende quad-house som ligger i det vakre området Aguas Nuevas, i Torrevieja. Denne boligen som ligger innenfor et inngjerdet boligkompleks, tilbyr en enestående boopplevelse midt i hjertet av Costa Blanca.

Når du entrer eiendommen møtes du av en koselig og fin atmosfære. Med to romslige soverom og ett bad tilbyr dette hjemmet komfort og funksjonalitet for hele familien. I tillegg gir det separate kjøkkenet og den innbydende stuen det ideelle rommet for familiesammenkomster eller gode middager med venner.

Det som virkelig gjør at eiendommen skiller seg ut, er den imponerende terrassen med utsikt over bassenget og Middelhavet. Forestill deg å våkne hver morgen og nyte frokost utendørs mens du tar inn de krystallklare vannene og den glitrende solen. Og om kveldene kan du slappe av med middag under stjernene i dette rolige og fredelige miljøet.

Gjør deg klar til å bli fengslet av denne eiendommens spektakulære takterrasse! Med solsenger for soling, et spisebord for utendørs måltider og et område for å samles med venner og nyte Middelhavslivet på sitt beste.

I tillegg er beliggenheten til dette boligkomplekset rett og slett uslåelig. Med et levende internasjonalt fellesskap og de beste skolene i området for hånden, garanterer vi et mangfoldig og imøtekommende miljø for hele familien. Trenger du å handle eller nyte en dag med fritid? Ingen problem! Vi er bare minutter unna Habaneras handlesenter, den spennende Aquapark Acuapolis, samt de fantastiske strendene Higuericas og Los Locos.

Og for ekstra bekvemmelighet har du tilgang til et Consum-supermarked og et utvalg av lokale butikker som er åpne 350 dager i året, samt nærliggende bussholdeplasser for enkel transport rundt i byen.

Oppsummert er denne eiendommen mye mer enn bare en leilighet, den representerer en Middelhavslivsstil som tilbyr komfort, luksus og en førsteklasses beliggenhet. Ikke gå glipp av muligheten til å bo i paradis!

  • Avstand til flyplass: 45 km
  • Avstand til strand: 750 m
  • Avstand til golfbane: 10 km
  • Garasje
  • Møblert
  • Havutsikt fra takterrassen

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare