Ukens bolig

Nybygg - Nydelig penthouseleilighet i Las Colinas Golf

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 118 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2023
Svømmebasseng: Felles svømmebasseng

Avstand flyplass: 30 km
Avstand strand: 12 km
Avstand golf: 200 m

Pris fra: 810.000 €
Ref: CWG847

Beliggenhet

Opplev drømmen om det spanske Middelhavet på sitt aller beste i Las Colinas! Dette eksklusive feriestedet er en oase av luksus, natur og utmerkede fasiliteter. 

Luksuriøse boliger: Las Colinas tilbyr et utvalg av luksuriøse boliger og villaer, hvor moderne design møter Middelhavssjarm. Her kan du nyte komforten og elegansen av en førsteklasses livsstil.

Golfentusiaster vil bli henrykt over den prisbelønte golfbanen som omgir resorten. Spill golf blant spektakulær natur og opplev den ultimate golfopplevelsen.

Las Colinas har førsteklasses fasiliteter, inkludert gourmetrestauranter, en privat strandklubb, treningssenter og mye mer. Dette er stedet for de som ønsker å nyte livet til det fulle.

Fred og sikkerhet: Med 24/7 sikkerhet og omgitt av naturskjønn skjønnhet, gir Las Colinas deg den fredelige tilbaketrekningen du fortjener.

Middelhavsperle: Las Colinas er den ideelle blandingen av moderne luksus og autentisk Middelhavssjarm. Opplev den avslappende atmosfæren og skjønnheten i denne unike destinasjonen.

Las Colinas er ikke bare et reisemål; det er en livsstil. Velkommen til ditt drømmehjem ved Middelhavet

Om boligen

Velkommen til Las Colinas Golf! Vi kan stolt presentere denne eksklusive toppleiligheten, strategisk plassert på det mest ettertraktede stedet i Limonero. Her kan du nyte enestående utsikt som omfavner golfbanen og strekker seg ut mot det glitrende havet. Dette moderne mesterverket tilbyr en åpen planløsning som smidig smelter sammen med en romslig hovedterrasse og en fortryllende takterrasse. Se presentasjonsvideo nedenfor!

Dykk inn i roen til vakre hager og et felles svømmebasseng som legger til et streif av luksus i din daglige livsstil. I tillegg er din komfort ivaretatt med en parkeringsplass under bakkeplan og et lagringsrom. Og som om ikke det var nok – inkludert i prisen er en møbelpakke med førsteklasses design!

Utforsk sjarmen til Las Colinas Golf, et av de mest eksklusive og luksuriøse boligprosjektene sør for Alicante, kjent for sine prisbelønte golfbaner som rangeres blant de beste i Spania. Denne toppleiligheten med 3 soverom, 3 bad og åpent kjøkken integrert med stuen, gir deg en enorm L-formet terrasse med spektakulær utsikt. Prikken over i-en er den imponerende takterrassen – perfekt for å arrangere selskaper og dele uforglemmelige kvelder med venner. Hev livskvaliteten din på Las Colinas Golf!

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å eie denne vakre eiendommen! Ta kontakt for mer informasjon og for å avtale en visning – vi er her for å hjelpe deg med å realisere drømmen om å bo i Las Colinas!

 • Avstand til flyplass: 30 km
 • Avstand til strand: 12 km
 • Avstand til golf: 200 m
 • Felles svømmebasseng
 • Klimaanlegg og sentralvarme
 • Inklusive flott møbelpakke

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Se videopresentasjon her! 

Kontakt oss for mer info og visning!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare