Ukens bolig

Nybygg - Jazmin-leiligheter i et nydelig boligkompleks i Ciudad Quesada Doña Pepa

Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 107 m² 
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2024
Svømmebasseng: Felles svømmebasseng

Avstand flyplass: 54 km
Avstand strand: 8 km
Avstand golf: 4 km

Pris fra: 377.000 €
Ref: CWG827

Beliggenhet

Doña Pepa er en tettbebyggelse som ligger i Ciudad Quesada-området sør for Alicante i Valencia-regionen. Det er et populært og moderne boligområde som tiltrekker seg både fastboende og ferierende fra ulike deler av verden. Doña Pepa er kjent for sine velstelte gater, vakre boliger og moderne fasiliteter. Det er et populært valg blant de som ønsker å bo i et rolig og behagelig miljø, samtidig som de har enkel tilgang til alle nødvendige tjenester og bekvemmeligheter.

Området har et internasjonalt samfunn, og mange av boligene er eid av utenlandske borgere som bruker dem som ferieboliger eller som en del av en pensjonisttilværelse i solen. Dette har ført til et mangfoldig kulturelt miljø og tilbud, inkludert restauranter, kafeer og butikker som tilbyr forskjellige typer mat og varer.

Doña Pepa har også gode fritidsmuligheter, inkludert golfbaner og sportsanlegg. Området er omgitt av naturskjønne landskap, inkludert saltvannssjøer og fjell, som gir muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer og sykling.

Klimaet i Doña Pepa og Ciudad Quesada er typisk middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Dette gjør det til et attraktivt sted å bo eller besøke året rundt.

Doña Pepa ligger også i nærheten av populære turistdestinasjoner som Torrevieja og strendene langs Costa Blanca-kysten. Samlet sett er Doña Pepa et moderne og komfortabelt sted som tilbyr en høy levestandard i en vakker og avslappende del av Spania.

Om boligen

Oppdag sjarmen til Adhara, et fengslende boligkompleks som ligger midt i hjertet av Ciudad Quesada, der essensen av middelhavslivsstilen kommer til liv. Adharas karakteristiske sjarm ligger i sitt varierte utvalg av boligalternativer, inkludert stilige leiligheter og halvveis sammenkoblede villaer, hvor hver er designet for å imøtekomme dine unike preferanser. De siste tilgjengelig Jazmin-leilighetene er:

Jazmin 14: En koselig leilighet til €377.000. Totalareal 107,39 m² Eiendomsareal 101,89 m² Terrasse 5,5 m² Hageareal 90 m². Tre soverom og to bad.  Bod er opsjon (+€10,000).

Jazmin 15: Elegant Penthouse til €387.000. Totalareal 113,09 m² Eiendomsareal 101,89 m² Terrassel 11,2 m² Takterrasse 98 m². Tre soverom og to bad. Bod er opsjon (+€10,000).  To terrasser.

Leilighetene tilbyr en harmonisk fusjon av moderne liv og middelhavsestetikk. Med tre romslige soverom, to luksuriøse bad og et tiltalende åpent kjøkken som smidig flyter inn i stue- og spiseplassen, sørger Adhara for komfort og bekvemmelighet. Du kan velge mellom leilighet i første etasje (Jazmin 14) med en vakker privat hage, perfekt for utendørs ro, eller toppetasje (Jazmin 15) med en generøs takterrasse, ideell for å fange inn fantastiske utsikt over den omkringliggende området.  Det er felles svømmebasseng på fellesområdet til eiendommen.

Beliggende i Ciudad Quesada, plasserer Adhara alle essensielle fasiliteter innen rekkevidde, og sikrer at dine daglige behov enkelt blir møtt. Videre er komplekset bare en 10-minutters kjøretur fra uberørte strender, slik at du kan nyte solen og havet når som helst du ønsker det. For de som elsker golf er det flere anerkjente golfbaner i nærheten som appeller til spill, noe som gjør Adhara til en golfentusiasts paradis.

Alicante lufthavn ligger beleilig kun 35 minutter unna, noe som gjør Adhara til den perfekte beliggenheten både for fastboende og de som søker en sjarmerende feriebolig.

Adhara skiller seg ut ikke bare for sin idylliske beliggenhet, men også for byggekvaliteten. Utvikleren er kjent som den beste i området og garanterer førsteklasses kvalitet og stor oppmerksomhet for detaljer.

Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å omfavne middelhavslivsstilen, enten det er for pensjonisttilværelse, avslapning eller som et feriested. Adhara er mer enn bare en eiendom; det er et løfte om et godt liv i hjertet av paradiset. Kontakt oss i dag for å sikre din del av denne kystperlen!

  • Avstand til flyplass: 54 km
  • Avstand til strand: 8 km
  • Avstand til golfbane: 4 km
  • Pre-installert klimaanlegg
  • Inngjerdet fellesområde
  • Parkering

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare