Ukens bolig

Nyrenovert leilighet i sentrum av Alicante

Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 81 m² 
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1970

Avstand flyplass: 15 km
Avstand strand: 1 km
Avstand golf: 6,8 km

Pris: 315.000 €
Ref: CWG859

Beliggenhet

Alicante, med sin blendende blanding av historie, kultur og naturskjønnhet, er en perle på Costa Blanca. Byen er kjent for sitt fantastiske middelhavsklima som gir sol og behagelige temperaturer gjennom store deler av året.

Hovedattraksjonen i Alicante er de vakre strendene som ligger langs kysten. Gullfargede sandstrender som Playa del Postiguet og San Juan inviterer besøkende til solbading og avslapning. Vannet er krystallklart og innbydende for bading og vannsportaktiviteter.

Alicante har en lang og fascinerende historie, som er tydelig i byens historiske sentrum. Besøkende kan utforske Santa Barbara-festningen, en imponerende middelalderborg som gir en fantastisk utsikt over byen og havet. Gamlebyen, Barrio Santa Cruz, er en labyrint av trange brosteinsgater, fargerike hus og sjarmerende torg.

Alicante er også kjent for sitt herlige kjøkken. Prøv retter som paella, sjømat, og lokale spesialiteter som «arroz a banda» (ris med fisk) og «turrón» (en type mandelkonfekt). Mange restauranter tilbyr rimelige, men smakfulle måltider.

Byen har et bredt utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe alt fra ferske råvarer til håndverk og klær. Det er også flere moderne kjøpesentre for de som foretrekker internasjonale merker.

I Alicante kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert golf, fotturer i fjellene rundt byen, vannsport, og seiling. Det er også en rekke parker og hager hvor du kan nyte naturen.

Byen er kjent for sine livlige festivaler, inkludert San Juan-festivalen i juni, der du kan oppleve fyrverkeri, bål på stranden, og mye moro.

Alicante er en spansk juvel som tilbyr en herlig blanding av sol, sjø, kultur og gastronomi. Uansett om du er ute etter aktivt byliv, avslapning på stranden eller utforskning av historie og kultur, har denne byen noe for enhver smak.

Om boligen

Costa Weflen Group presenterer en fullstendig renovert leilighet sentralt i Alicante.

Denne 81 m² store leiligheten beliggende i andre etasje mot sør har masse lys gjennom hele dagen. Renoveringen har gitt en eleganse i leiligheten basert på høy kvalitet og detaljer. En koselig balkong gir deg muligheten til å nyte det behagelige middelhavsklimaet.

Leiligheten består av to doble soverom, hvorav det ene har eget bad. Det åpne kjøkkenet, utstyrt med spesialtilpassede møbler og førsteklasses hvitvarer, skaper det ideelle stedet for kulinariske opplevelser.

Bygningen, oppført i 1970, tilfører eiendommen en klassisk sjarm. Denne boligen er perfekt for de som søker en urban livsstil uten å ofre komfort, samtidig som stranden er mindre enn 1 km unna og rekreasjonsområdet i sentrum kun er 200 meter unna.

Ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe denne praktfulle leiligheten i et av de mest ettertraktede områdene i Alicante!

  • Avstand strand: 1 km
  • Avstand flyplass: 15 km
  • Avstand golfbane: 6,8 km
  • 2 bad
  • Balkong
  • Klimaanlegg

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å avtale en visning!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare