Ukens bolig

Nybygg - Fantastiske luksusleiligheter - Ocean Suites Altea

Soverom: 3
Bad: 2 + et gjestetoalett
Bruttoareal: 586 m² 
Garasje/parkering: flere parkeringsplasser
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2023
Svømmebasseng: Felles svømmebasseng og barnebasseng

Avstand flyplass: 71 km
Avstand strand: 3 km
Avstand golf: 4 km

Pris fra: 2.100.000 €
Ref: CWG839

Beliggenhet

Altea er en sjarmerende kystby som ligger på Costa Blanca, nord for Alicante. Med sin pittoreske beliggenhet ved Middelhavet, byr Altea på en unik blanding av tradisjonell spansk sjarm og moderne livsstil. Byen er kjent for sine hvitkalkede hus, brosteinsbelagte gater og den ikoniske kirken Nuestra Señora del Consuelo som troner majestetisk over byen.

Altea tiltrekker seg kunstnere, bohemer og naturelskere med sin avslappede atmosfære og vakre landskap. Gamlebyen er fylt med sjarmerende kafeer, kunstgallerier og håndverksbutikker, og det er et ideelt sted å utforske lokal kultur og gastronomi. De pittoreske strendene og det azurblå Middelhavet gir mulighet for avslappende sol- og badeopplevelser.

Med et behagelig klima året rundt og en atmosfære som inviterer til avslapning, er Altea en perle som appellerer til de som søker en autentisk spansk opplevelse kombinert med moderne bekvemmeligheter.

Om boligen

Ocean Suites Altea er et eksklusivt boligprosjekt som tilbyr store luksusleiligheter. Beliggende i Sierra de Altea, et ettertraktet område med fantastisk utsikt over kysten, består prosjektet av 13 unike leiligheter designet med fokus på sofistikert estetikk. 

Leilighetene varierer i størrelse, med særdeles romslige terrasser som strekker seg fra 120 til 300 m². Den grundige designprosessen, utført av erfarne arkitekter og designere, har resultert i boliger med tre soverom, romslige garderober, og godt utformede bad. Hver leilighet har et gjestetoalett, et hovedsoverom på 51 m² med walk-in-garderobe og eget bad med både dusj og badekar, samt to ekstra soverom som deler et stort bad. Alle soverommene har direkte tilgang til terrassen, som har en spektakulær havutsikt.

Kjøkkenet er utstyrt med førsteklasses hvitevarer fra Miele og med høyglansede lakkerte møbler. Stuen og spisestuen, et område på over 63 m², er hjertet i leiligheten og inneholder eksklusiv belysning og en projektor for kino-opplevelse. Terrassen på over 53 m² har en veranda, jacuzzi og imponerende havutsikt.

Kvaliteten på disse leilighetene gjenspeiles i materialvalgene, inkludert travertin-marmorgulv, Ipe-tregulv på terrassen, og avansert smarthusteknologi fra KNX. Hver enhet inkluderer garasje for flere kjøretøy og lagringsplass, tilgjengelig fra boligenes eksklusive hall.

Ocean Suites Altea er plassert på en tomt på 13 000 kvadratmeter, omgitt av gjerder med adgangskontroll. Bebyggelsen omfatter store hager med vann, paviljonger, eget barnebasseng og et imponerende hovedbasseng på 198 m² med krystallklart vann. Beliggenheten, med direkte tilgang fra motorveien AP7-64, nær golfbaner, strender og marina, gjør dette til et av de mest eksklusive boligområdene i Altea på Costa Blanca nord.

 • Avstand til flyplass: 71 km
 • Avstand til strand: 3 km
 • Avstand til golfbane: 4 km
 • Klimaanlegg samt gulvvarme
 • Fellesområde med basseng
 • Parkeringsplasser
 • Havutsikt

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare