Ukens bolig

Unikt og eksklusivt herskapshus vendt mot havet - Cabo de las Huertas - Alicante

Soverom: 7 – alle med eget bad
Bad: 7
Areal bygning: 1.640 m² bebygget Tomt: over 4.000 m²
Garasje/parkering: 5
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1977
Svømmebasseng: Eget svømmebasseng

Avstand flyplass: 26 min
Avstand strand: 10 m
Avstand golf: 3 km

Pris fra: 5.900.000 €
Ref: CWG830

Beliggenhet

Cabo de las Huertas er en ekte perle ved Middelhavet! Dette fantastiske stedet i Alicante er et paradis for strandelskere og eventyrlystne sjeler. Med sine krystallklare farvann, pittoreske bukter og imponerende klipper gir Cabo de las Huertas deg en uforglemmelig naturopplevelse.

Nyt avslappende dager på de gyldne strendene, utforsk undervannsverdenen med dykking og snorkling, eller ta en panoramisk tur langs kyststiene for å suge inn den utrolige utsikten. Her finner du også herlige spisesteder hvor du kan smake på de deilige lokale rettene mens du nyter den forfriskende havbrisen.

Cabo de las Huertas er det perfekte stedet for deg som søker fred og ro, samtidig som du har tilgang til spennende aktiviteter og enestående naturskjønnhet.

Om boligen

Costa Weflen Group presenterer dette spektakulære herskapshuset med den mest eksklusive beliggenheten i hele byen Alicante. Se presentasjonsvideo nedenfor!

Denne eiendommen har 1648 m² bebygd på en tomt på mer enn 4000 m² som ligger i El Faro-området, det mest eksklusive området i Alicante.

Dette herskapshuset ligger ved strandpromenaden med østvendt orientering som gir det flott lys. Det har store hager og unik utsikt over Middelhavet og Alicante-bukten.

På uteområdene har det en staselig inngang der vi finner en paddle-tennisbane, en lukket garasje og hovedadkomsten til eiendommen. På forsiden finner vi et stort svømmebasseng, et utsiktsområde, store hager og en inngang som lar deg gå direkte ut til området med viker og strender.

Når det gjelder interiøret, har dette herskapshuset 7 soverom med terrasse, alle 7 med eget bad, samt to stuer, et stort uavhengig kjøkken, et kontor, en utendørs stue og to servicerom i fronten.

Kort fortalt er denne eiendommen en av de mest eksklusive og største i hele byen Alicante, beliggende på en unik tomt med privilegert utsikt kun 10 minutter fra sentrum.

  • Avstand til flyplass: 26 min
  • Avstand til strand: 10 m
  • Avstand til golfbane: 3 km
  • Klimaanlegg
  • Basseng
  • Tennisbane
  • Havutsikt

Se videopresentasjon her! 

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare