Ukens bolig

Hjørnehus i Miramar III Aguas Nuevas, La Mata, Torrevieja

Soverom: 3
Bad: 2
Areal: 72
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Brukt
Byggeår: 1998
Svømmebasseng: Fellesområde med basseng

Avstand flyplass: 45 km
Avstand strand: 1 km
Avstand golf: 10 km

Pris fra: 229.900 €
Ref: CWG835

Beliggenhet

Opplev den perfekte kombinasjonen av sol, strand og livsnytelse i vakre Torrevieja. Med sitt strålende middelhavsklima, gylne strender, en pulserende kulturscene og deilige spisesteder, er dette et sted du kan kalle hjem eller ferieparadis.

I Torrevieja kan du våkne opp til solen som skinner på din dørstokk, nyte late dager på flotte strender, og deretter utforske lokale markeder og kafeer for en smak av ekte spansk kultur. Med golfbaner i nærheten og en livlig marina, er det noe for enhver smak her.

Enten du er på jakt etter en permanent base eller drømmeferie, kan Torrevieja gi deg den livsstilen du lengter etter. Ta det første steget mot ditt solfylte eventyr i dag!

Om boligen

Velkommen til Costa Weflen Group, der vi presenterer en sjarmerende perle midt i hjertet av Miramar III, Aguas Nuevas, La Mata, Torrevieja. Denne klassiske boligen i spansk middelhavsstil har 3 soverom og 2 bad, og er det ideelle stedet for de som søker komfort, stil og nærhet til Middelhavet.

Når du trer inn i denne innbydende boligen, blir du møtt av et separat kjøkken, perfekt for matentusiaster som ønsker å utfolde sin kulinariske kreativitet. Den felles stuen med spiseplass skaper en romslig og innbydende atmosfære for familiesammenkomster og vennefester. 

Eiendommen har en garasje, som gir sikker parkering for én bil. En koselig terrasse ved inngangen ønsker deg velkommen hjem, mens en liten, men sjarmerende hage på siden av garasjen tilfører et snev av natur.

Eiendommens virkelige høydepunkt er imidlertid solterrassen med fantastisk havutsikt, et flott sted for avslapning og hygge. Solterrassen er utstyrt med en grill, noe som gjør den til det perfekte stedet for uforglemmelige sammenkomster med venner og familie, med Middelhavet som bakteppe.

Boligen ligger på hjørnet av en gate og vender mot sørøst, og har rikelig med naturlig lys hele dagen. Miramar III, Aguas Nuevas, er et ettertraktet område, og denne boligen er i god stand. Selv om møblene har en klassisk sjarm, kan en liten investering forvandle denne eiendommen til drømmehuset ved sjøen.

Badene er nylig oppgradert og det er installert nye dusjer. Huset er omhyggelig vedlikeholdt.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie et stykke ro og kystskjønnhet. Kontakt Costa Weflen Group i dag for å avtale en visning og gjør denne middelhavsperlen til din egen. Paradiset venter!

  • Avstand til flyplass: 45 km
  • Avstand til strand: 1 km
  • Avstand til golfbane: 10 km
  • Garasje
  • Møblert
  • Havutsikt

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare