Ukens bolig

Nybygg - Luksuriøse bungalowleiligheter i Los Balcones, Costa Blanca

Soverom: 2
Bad: 2
Areal: 131 m²/115 m²
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2023
Svømmebasseng: Fellesområde med basseng

Avstand flyplass: 40 km
Avstand strand: 4 km
Avstand golf: 9 km

Pris fra: 239.900 €
Ref: N6416

Beliggenhet

Velkommen til paradiset ved Middelhavet – Los Balcones! Dette sjarmerende reisemålet er en perle på Costa Blanca, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sin blendende skjønnhet og avslappende atmosfære gir Los Balcones deg muligheten til å oppleve det beste Spania har å by på.

Sol og sjø: Unn deg den ultimate strandopplevelsen på Los Balcones’ krystallklare strender. Her kan du nyte de lange solfylte dagene og dyppe tærne i det turkise vannet. Soling, vannsport og avslapning ved vannkanten er bare noen få skritt unna din feriebolig.

Eksklusiv beliggenhet: Los Balcones har en eksklusiv beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt og tilgang til alt du trenger. Uansett om du foretrekker å slappe av i ro og fred eller utforske lokale butikker og restauranter, har Los Balcones det du trenger.

Kulturell opplevelse: Utforsk den rike spanske kulturen i Los Balcones. Byen er kjent for sin historie, med vakre kirker og pittoreske torg. Opplev den ekte smaken av Spania ved å prøve de lokale delikatessene og vinene.

Luksuriøse boliger: Los Balcones tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse ferieboliger, fra moderne leiligheter til praktfulle villaer. Uansett om du reiser som et par, med familien eller med venner, vil du finne den perfekte boligen som passer dine behov og gir deg den ultimative komforten.

Livsstil og velvære: Nyt et sunt og aktivt livsstil i Los Balcones. Området har flotte golfbaner, spa, turløyper og andre fasiliteter som vil sørge for at du føler deg avslappet og fornyet.

Velkommen til Los Balcones, hvor drømmeferien blir virkelighet. Her kan du lage minner som varer livet ut og oppleve den spanske livsstilen på sitt beste. Hva venter du på? Bestill din opplevelse i Los Balcones i dag!

Om boligen

Velkommen til en enestående boligopplevelse av nybygg i Los Balcones, der 136 luksuriøse bungalowleiligheter er bygget med enestående kvalitet. Hver av disse boligene gir deg en fortryllende utsikt over Laguna Rosa de Torrevieja og det majestetiske Middelhavet.

Eleganse og plass: Disse boligene tilbyr romslige 131 m² med moderne og luksuriøs design. Med en åpen planløsning som kombinerer stue, spiseplass og et velutstyrt kjøkken, gir de deg rikelig med plass til å leve komfortabelt. De inkluderer også 2 store soverom og 2 elegante bad, noe som gir deg en følelse av luksus og bekvemmelighet.

Fleksibilitet:  Her har du valgmuligheten mellom bungalowleilighet i første etasje, som inkluderer 2 romslige private terrasser som lar deg nyte det fantastiske klimaet på Costa Blanca. Alternativt kan du velge bungalowleilighet på toppen som har imponerende 178 m² og en spektakulær 85 m² stor takterrasse som gir panoramautsikt over Laguna Rosa og Middelhavet.

Fantastiske fellesfasiliteter: Dette komplekset har idylliske fellesområder som inkluderer 3 svømmebasseng, et avslappende boblebad, et velutstyrt treningsområde, en paddle-tennisbane, minigolf, lekeområde for barn, og til og med ladepunkter for elektriske kjøretøy. Her vil du og dine kjære kunne nyte det beste av solrike dager og et aktivt liv.

Nærhet til alle bekvemmeligheter: Los Balcones ligger kun noen minutter fra Torrevieja, og her har du alle nødvendige tjenester innen rekkevidde, inkludert 5 minutter til Playa de los Náufragos, supermarkeder, skoler og La Zenia Boulevard kjøpesenter. Torrevieja Universitetssykehus ligger kun ett minutt unna. Videre er komplekset godt tilknyttet, med Alicante flyplass kun 40 minutter unna, og Murcia – Corvera flyplass en times kjøretur unna.

Dette er din sjanse til å oppleve luksus, komfort og det beste Costa Blanca har å tilby. Velkommen til din drømmebolig i Los Balcones.

 • Avstand til flyplass: 40 min
 • Avstand til strand: 4 km
 • Avstand til golfbane: 9 km
 • Pre-installert klimaanlegg
 • Inngjerdet fellesområde med basseng

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare