Ukens bolig

Nybygg - Greskinspirert villa på 101 kvm - San Fulgencio, Costa Blanca

Soverom: 3
Bad: 2
Areal: 101 m²
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2023
Svømmebasseng: Eget basseng

Avstand flyplass: 33 km
Avstand strand: 10 km
Avstand golf: 5 km

Pris: 349.900 €
Ref: CWG806

Beliggenhet

San Fulgencio er en liten by og kommune som ligger sør for Alicante på Costa Blanca. Byen er omgitt av vakre landskap og åpne områder. Byen er kjent for å tilby en avslappende og fredelig atmosfære, ideell for de som ønsker å unnslippe større byers travle liv.

Byen har en blanding av moderne bebyggelse og tradisjonell arkitektur. Små torg, kirker og lokale butikker gir en autentisk følelse av spansk kultur. Mange av eiendommene her er villaer og rekkehus, og området er også populært blant utlendinger som har valgt å bosette seg i Spania.

San Fulgencio har tilgang til vakre strender i nærheten, spesielt de i nabobyen Guardamar del Segura. Dette gjør det mulig å nyte både den rolige atmosfæren i San Fulgencio og den livlige strandlivet like i nærheten. Byen har også fasiliteter som restauranter, kafeer og supermarkeder, slik at du har alt du trenger innen rekkevidde.

Det arrangeres også lokale festivaler og kulturelle arrangementer gjennom året, som gir muligheten til å oppleve spansk tradisjon og festligheter.

Om boligen

Velkommen til vårt fantastiske gresk-inspirerte boligprosjekt i La Marina, San Fulgencio! Dette prosjektet ligger midt i naturen og bare et steinkast fra vakre strender, og er en sann hyllest til de greske øyenes sjarm.

Det eksklusive prosjektet vårt blander minimalistisk design med naturlige fiberelementer og skaper en rolig atmosfære som minner om en idyllisk øyferie. Arkitekturen er preget av svakt buede linjer og delikat design, noe som gjør det til et inspirerende og unikt prosjekt.

I dette eksepsjonelle boligområdet tilbyr vi 23 tomannsboliger – 5 Santorini og 18 Mykonos – som alle ligger på hver sin tomt. Hver bolig har egen terrasse, parkeringsplass og et herlig privat basseng, slik at du kan slappe av i din egen oase.

Husene i gresk stil på selvstendige tomter er gjennomtenkt utformet for å gi deg en komfortabel boopplevelse. Innenfor finner du en romslig stue og et velutstyrt kjøkken der du kan skape varige minner sammen med familie og venner. Boligen har tre innbydende soverom og to elegant utformede bad. Den privilegerte utsikten fra eiendommen bidrar dessuten til den generelle følelsen av ro og skjønnhet.

Du kan være trygg på at det kun er brukt materialer av høy kvalitet i byggingen av disse boligene, som vil tilfredsstille selv de mest kresne kundene. Med beliggenhet i den ettertraktede bebyggelsen La Marina på den pittoreske Costa Blanca kan du nyte den perfekte blandingen av natur og bekvemmelighet, med alle nødvendige fasiliteter innen rekkevidde.

Det er enkelt å pendle, ettersom eiendommen ligger drøye 20 minutter fra flyplassen i Alicante. De sjarmerende strendene i Guardamar del Segura ligger ikke langt unna, og her kan du slappe av og nyte solen ved Middelhavet. Golfentusiaster kan glede seg over at det finnes utmerkede golfbaner svært nær.

Hvis du lengter etter et fredelig tilfluktssted i fortryllende omgivelser, er denne eiendommen det ideelle alternativet. Omfavn roen i La Marina og gjør dette vakre, gresk-inspirerte boligkomplekset til ditt nye hjem.

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve de greske øyenes tiltrekningskraft her i San Fulgencio. Kontakt oss nå for å få vite mer om du vil sikre deg din del av paradiset!

 • Avstand til strand: 10 km
 • Avstand til flyplass: 33 km
 • Avstand til golfbane: 5 km
 • Eget basseng

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare