Ukens bolig

Toppleilighet i La Isla 2 - Torrevieja, Costa Blanca

Soverom: 2
Bad: 2
Areal: 85 m²
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2022
Svømmebasseng: Fellesområde med svømmebasseng

Avstand flyplass: 45 km
Avstand strand: 1 km
Avstand golf: 14 km

Pris: 249.000 €
Ref: CWG838

Beliggenhet

Opplev den perfekte kombinasjonen av sol, strand og livsnytelse i vakre Torrevieja. Med sitt strålende middelhavsklima, gylne strender, en pulserende kulturscene og deilige spisesteder, er dette et sted du kan kalle hjem eller ferieparadis.

I Torrevieja kan du våkne opp til solen som skinner på din dørstokk, nyte late dager på flotte strender, og deretter utforske lokale markeder og kafeer for en ekte smak av spansk kultur. Med golfbaner i nærheten og en livlig marina, er det noe for enhver smak her.

Enten du er på jakt etter en permanent base eller en drømmeferie, kan Torrevieja gi deg den livsstilen du lengter etter. Ta det første steget mot ditt solfylte eventyr i dag!

Om boligen

Velkommen til denne eksklusive toppleiligheten som ligger i hjertet av det prestisjefylte boligkomplekset La Isla 2 i Torrevieja. Denne moderne og nylig bygde residensen tilbyr en luksuriøs boopplevelse med et utvalg av fasiliteter og fantastisk utsikt.

Når du kommer inn i komplekset møtes du av et imponerende fellesbasseng omgitt av godt vedlikeholdte grønne områder og hager. Dette er det perfekte stedet for avslapning og sosialisering, og bassengområdet er virkelig et høydepunkt i La Isla 2. I tillegg sørger en parkeringsplass under bakkeplan for en enkel parkering.  En felles sykkelbod fremmer en aktiv og miljøvennlig livsstil.

Leiligheten har et moderne design og har 2 soverom og 2 bad, noe som gir god plass for komfort og privatliv. Interiøret er prydet med smakfulle møbler, og boligen selges fullt møblert, noe som gjør den innflytningsklar for de som ønsker det. Det separate kjøkkenet er utstyrt med moderne hvitevarer og kombinerer funksjonalitet med stil. Stueområdet strekker seg sømløst ut til en stor takterrasse, som gir panoramautsikt over havet og det innbydende fellesbassenget. Dette romslige utendørsområdet er en privat oase, komplett med utendørs dusj og et grillområde, noe som gjør det til et ideelt sted for å underholde gjester eller bare nyte solen fra Middelhavet.

For bedre komfort har leiligheten gulvvarme på soverommene og vannet varmes opp av solcellepaneler, noe som bidrar til bærekraftighet og energieffektivitet. Integrert aircondition gir klimakontroll, og nye markiser gir skygge og beskyttelse slik at du kan nyte utendørsområdene uten å ofre komforten.

Uansett om du slapper av på takterrassen, tar inn sjøutsikten eller nyter utsikten over bassenget fra balkongen, er hvert aspekt av denne leiligheten designet for å forbedre din boopplevelse i Torrevieja. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre denne moderne, fullt møblerte perlen til ditt nye hjem.

  • Avstand til flyplass: 45 km
  • Avstand til strand: 1 km
  • Avstand til golfbane: 10 km
  • Garasje
  • Havutsikt
  • Varmekabler
  • Møblert
  • Fellesområde med basseng

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare