Ukens bolig

Nybygg - Villaen du alltid har drømt om i La Mata, Torrevieja, Costa Blanca

Soverom: 3
Bad: 3
Areal: 230 m²
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Nybygg
Byggeår: 2023
Svømmebasseng: Eget saltvannsbasseng

Avstand flyplass: 40 km
Avstand strand: 50 m
Avstand golf: 14 km

Pris: 660.000 €
Ref: CWG840

Beliggenhet

La Mata, Torrevieja – ditt utsøkte Middelhavsparadis!

Oppdag skjønnheten og sjarmen til La Mata, en perle på Costa Blanca. Denne sjarmerende kystlandsbyen innbyr til en idyllisk livsstil ved Middelhavet, med endeløse sandstrender og krystallklart vann.

Bli forelsket i de pittoreske omgivelsene og opplev en enestående atmosfære. La Mata er ikke bare et sted, det er en opplevelse av ro og harmoni, hvor dagene fylles med solfylte øyeblikk og kveldene med spektakulære solnedganger over havet.

Utforsk lokale kafeer, gastronomiske herligheter og det pulserende kystlivet. La Mata gir deg det beste av begge verdener – en avslappet atmosfære kombinert med moderne bekvemmeligheter.

Hjemmet ditt i La Mata blir ikke bare et sted å bo, det blir din egen oase av luksus. Med moderne design, imponerende utsikt og tilgang til fantastiske fasiliteter, vil du virkelig leve det gode liv.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie ditt eget stykke paradis i La Mata. Kontakt oss i dag for å oppdage mulighetene som venter på deg langs denne fantastiske kyststripen. Velkommen til La Mata – hvor drømmer møter virkelighet!

Om boligen

Den ettertraktede villaen i La Mata, Torrevieja, som du alltid har drømt om!

Forestill deg å våkne opp hver morgen til lyden av bølgene fra Middelhavet, puste inn den friske brisen og føle sanden mellom tærne. Denne nylig oppførte villaen er ikke bare et hus, den representerer porten til ditt personlige kystparadis.

Plassert midt i hjertet av La Mata, definerer denne eiendommen begrepet eleganse og komfort på nytt. Hver detalj, fra det saltvannsbaserte bassenget til takterrassen med jacuzzi og bardisk, er nøye utformet for å tilby en unik livsopplevelse. Forestill deg å slappe av i ditt eget jacuzzi, omgitt av en fantastisk utsikt over havet.

Videre understreker det aerotermiske systemet for varmt vann ikke bare effektivitet, men også et engasjement for en bærekraftig livsstil. Når kvelden senker seg, skaper dimbare LED-lys den perfekte atmosfæren for enhver anledning, enten det er innendørs eller utendørs.

Dette er imidlertid ikke bare et hus; det er en åpen invitasjon til livskvalitet i Alicante. Med sitt ettertraktede klima og avslappede atmosfære blir hver dag en feiring. Og for å gjøre det enda bedre, gir vi deg muligheten til å tilpasse ditt nye hjem med møbler som gjenspeiler din personlige stil, alt dette for kun 16 900 € inkludert spansk mva.

Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre La Mata til ditt hjem! Kontakt oss nå for ytterligere informasjon om denne perlen ved sjøen og hvordan du kan gjøre den til ditt eget Middelhavsparadis.

 • Avstand til flyplass: 40 km
 • Avstand til strand: 50 m
 • Avstand til golfbane: 14 km
 • Klimaanlegg
 • Eget saltvannbassen
 • Parkering
 • Havutsikt
 • Takterrasse med jacuzzi 

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Ny bolig gir deg trygghet og forutsigbarhet
 • Som regel gis muligheter for tilvalg
 • Alt er nytt, du trenger ikke pusse opp først
 • Forutsigbar økonomi, ny bolig har lave vedlikeholdskostnader
 • Kjøp av ny bolig gir god tid til planlegging i perioden frem til overtakelse
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med garantier på arbeidene
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.
.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding denne siden.

Compare listings

Compare