Ukens bolig

Leilighet i firemannsbolig i Altos de la Bahía, Torrevieja, Costa Blanca

Soverom: 3
Bad: 2
Areal: 90 m²
Garasje/parkering: 1
Tilstand: Brukt
Byggeår/renovert: 2004 / 2010
Svømmebasseng: Felles

Avstand flyplass: 47 km
Avstand strand: 1 km
Avstand golf: 15 km

Pris: 209.000 €
Ref: CWG834

Beliggenhet

Opplev den perfekte kombinasjonen av sol, strand og livsnytelse i vakre Torrevieja. Med sitt strålende middelhavsklima, gylne strender, en pulserende kulturscene og deilige spisesteder, er dette et sted du kan kalle hjem eller ferieparadis.

I Torrevieja kan du våkne opp til solen som skinner på din dørstokk, nyte late dager på flotte strender, og deretter utforske lokale markeder og kafeer for en ekte smak av spansk kultur. Med golfbaner i nærheten og en livlig marina, er det noe for enhver smak her.

Enten du er på jakt etter en permanent base eller en drømmeferie, kan Torrevieja gi deg den livsstilen du lengter etter. Ta det første steget mot ditt solfylte eventyr i dag!

Om boligen

Opplev ditt drømmehjem midt på Costa Blanca, hvor klassisk eleganse møter moderne komfort. Denne eksklusive firemannsboligen i fase 7 av Altos de la Bahía er en skjult perle.

Innkapslet i den sjarmerende byen Torrevieja, sør for Alicante, tilbyr denne firemannsboligen den perfekte balansen mellom kystliv og urbane bekvemmeligheter.

Med en tomt på 86 m² og 68 m² velutformet boareal, finner du den ideelle kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk. Boligen har en romslig terrasse på 19 m² for utendørs avslapning og en romslig hage på 45 m² som kan være et frodig grøntområde eller en praktisk parkeringsplass.

Nyt gleden av å bo i et fellesskap med delt svømmebasseng, perfekt for en forfriskende dukkert under den spanske solen.

Inne i boligen finner du tre soverom. To av dem har enkeltsenger, ideelle for gjester eller familie, mens hovedsoverommet har en queensize-seng og et eget luksuriøst bad.

Den romslige takterrassen gir rikelig med plass for soling og avslapning. Et innebygd vannuttak gjør det enkelt å sette opp en utendørs dusj, som gir en ekstra luksuriøs følelse.

Denne eiendommen tilbyr ikke bare et raffinert boalternativ, men gir også tilgang til den sjarmerende kystbyen Torrevieja. Byen er et populært reisemål for innflyttere som søker det ideelle stedet å nyte livets gullalder.

Hvorfor Torrevieja?

Kulturell rikdom: Utforsk byens rike kulturarv gjennom museer, festivaler og en livlig kunstscene.

Kystgleder: Nyt byens fantastiske strender hvor du kan sole deg, ta en avslappende svømmetur eller delta i vannsportaktiviteter.

Gastronomiske eventyr: Opplev det beste av spansk mat på byens mange restauranter, med spesiell vekt på fersk sjømat.

Helse og velvære: Torrevieja har moderne helsevesen og et utvalg av velværefasiliteter, noe som gjør det til et trygt og helsefremmende sted å bo.

Fellesskapsånd: Bli en del av et mangfoldig innflyttersamfunn, delta i sosiale arrangementer og nyt den innbydende atmosfæren i Torrevieja.

Denne godt vedlikeholdte firemannsboligen er et eksempel på tidløs skjønnhet og et moderne boalternativ. Dette er din mulighet til et nytt kapittel i livet ditt i en fredelig og kulturelt rik atmosfære. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre denne eiendommen til ditt eget.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å avtale en visning av denne flotte boligen i Altos de la Bahía, Torrevieja. Ditt drømmehjem på Costa Blanca venter på deg.

Eiendommen kan også kjøpes med en Opel Mokka-bil fra 2015, med 20.000 km, for 9.000 € ekstra.

  • Avstand til flyplass: 47 km
  • Avstand til strand: 1 km
  • Avstand til golfbane: 15 km
  • Klimaanlegg
  • Fellesområde med basseng
  • Parkeringsplass

Visning anbefales på det varmeste! Kontakt oss!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.
.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding midt på forsiden her.

Compare listings

Compare