Ukens bolig

Nybygg - Penthouseleilighet i et nytt boligkompleks i Playa Lisa, Santa Pola, Costa Blanca

Soverom: 3
Bad: 2
Areal: 98 m²
Garasje/parkering: 1
Takterasse/balkong: opptil 77 m² / 17 m²
Tilstand: Nybygg
Svømmebasseng: Felles

Avstand flyplass: 14 km
Avstand strand: 50 m
Avstand golf: 14 km

Pris fra: 620.000 €
Ref: CWG836

Beliggenhet

Santa Pola – ditt kystparadis i Alicante

Utforsk det beste av Middelhavet i hjertet av Alicante-provinsen. Santa Pola er din dør til en pittoresk kystby som har sjarmert besøkende i generasjoner.

Med sine uberørte strender, kitesurfingparadis, og en solrik atmosfære året rundt, er Santa Pola det perfekte stedet for et bekymringsløst strandliv. Dette er ditt fristed fra hverdagens stress, hvor solnedgangene er magiske, maten er autentisk og gjestfriheten er varm.

Enten du drømmer om å investere i en ferieeiendom, slappe av ved havet eller nyte lokale delikatesser ved det livlige fiskemarkedet, Santa Pola har alt du kan ønske deg. Beliggenheten nær Alicante lufthavn gjør det enkelt å komme hit og raskt komme i feriemodus.

Velkommen til Santa Pola – din sjanse til å leve det gode liv ved Middelhavet. Sjøen kaller, og eventyret begynner her.

Om boligen

Velkommen til vårt nye boligkompleks i Santa Pola. Her bygges det penthouseleiligheter i toppetg. (5. etg.) med balkong på 17 m² samt egen privat takterrasse på 77 m². Oppgitt pris avspeiler dyreste penthouse-alternativ som er hjørneleilighet med 3 soverom.   I bygget for øvrig blir det leiligheter i 1.-4. etg. med 2 eller 3 soverom, og balkong. Prisene starter for 2-roms med 14 m² balkong på 230 000 €. 

Boområdet får et fellesområde med svømmebasseng.

Uansett om du søker ro og enkelhet eller ønsker å utforske de naturskjønne omgivelsene, tilbyr vi følgende fasiliteter:

Parkering
Med din egen parkeringsplass trenger du ikke bekymre deg for parkering, og det finnes også sikker sykkelparkering for de som foretrekker to hjul.

Naturskjønn beliggenhet ved kysten
Santa Pola, ved Middelhavet, gir en idyllisk ramme for en avslappende livsstil. Med et unikt mikroklima som gir milde temperaturer året rundt, kan du nyte vakre naturlandskap. Byens sentrum har et majestetisk slott og en sjarmerende havn, mens Santa Pola Salinas Natural Park og Sierra og Cabo de Santa Pola gir muligheter for utendørs eventyr blant frodige furutrær og kystskjønnhet.

Praktisk beliggenhet
Vårt boligkompleks ligger kun 21 km fra Alicante, den livlige provinshovedstaden med utmerket infrastruktur, og 15 km fra den internasjonale flyplassen i Alicante. Dette gir en ideell balanse mellom tilgjengelighet og ro.

Moderne boliger
Opplev moderne livsstil i Santa Pola, der eleganse, komfort og naturskjønnhet forenes på en harmonisk måte. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til din nye bolig.

  • Avstand til flyplass: 14 min
  • Avstand til strand: 50 m
  • Avstand til golfbane: 14 km
  • Klimaanlegg
  • Inngjerdet fellesområde med basseng
  • Utsikt
  • Takterrasse på 77 m² og stor balkong på 17 m²

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.
NB: linken viser prisen på billigste leilighet i komplekset, men beskrivelsen gjelder alle leiligheter. Her ligger også plantegninger av leilighetene.

Ønsker du mer informasjon om eller har spørsmål knyttet til ukens bolig?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her.

Ønsker du å få relevant informasjon om kjøp av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og bli presentert for objekter på Costa Blanca?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 6 ggr/år. Du finner påmelding midt på forsiden her.

Compare listings

Compare