Utvalgt objekt

Luksusvilla i San Vicente, Alicante

Soverom: 4
Bad: 4
Bruttoareal: 438 m²  
Garasje/parkering: Ja, 5 plasser
Tilstand: Brukt
Byggeår: 2000
Svømmebasseng: Ja

Avstand flyplass: 10 km
Avstand strand: 11 m
Avstand golf: 9 km

Pris: 950.000 €
Ref: CWG773

Beliggenhet

San Vicente er en sjarmerende by som ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca. Byen har en rik historie og en atmosfære som tiltrekker seg besøkende fra nær og fjern.

San Vicente er kjent for sitt vakre landskap og sitt behagelige middelhavsklima. Med omkringliggende fjell og frodige daler, er det et ideelt sted for de som elsker utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Dens nærhet til Middelhavet gir også mulighet for avslappende dager på stranden og vannaktiviteter som seiling og snorkling.

Sentrum av San Vicente er preget av trange brosteinsgater og pittoreske torg, hvor du kan oppdage tradisjonelle spanske kafeer og restauranter som serverer deilig lokal mat. Byen er også kjent for sine tradisjonelle festivaler og kulturelle begivenheter, som påskefeiring og sommerfestivaler.

San Vicente er også kjent for sin imponerende arkitektur, inkludert historiske kirker og bygninger som vitner om byens rike arv. Den vennlige og avslappede atmosfæren gjør det til et fantastisk sted å utforske og nyte det beste Spania har å tilby.

Om boligen

Costa Weflen Group presenterer denne praktfulle villaen i San Vicente, nærmere bestemt i Los Girasoles-utviklingen. Villaen ligger mindre enn 10 minutter fra sentrum av San Vicente og mindre enn 20 minutter fra sentrum av Alicante.

Villaen ble bygget i 2020 og ligger på en 1050 m² stor tomt fordelt som følger:

– 170 m² kjeller bestående av garasje for minst 4 biler, trimrom, badstue, arbeidsplass og omkledningsrom.
– 152 m² første etasje bestående av hall, kjøkken, stue, 2 soverom og 2 bad.
– Andre etasje 45 m² som er fordelt på 2 soverom, 1 arbeidsrom og bad.

Når det gjelder uteområdene, har villaen et spektakulært svømmebasseng med en kant som gir opplevelsen av det uendelige, et hageområde og en stor terrasse. Den har også et 2-etasjes anneks hvor det er en stue med grill, et spillrom og et toalett.

Villaen har et omfattende sett med kvaliteter, som:

– Hele huset har automatisk vanningssystem og bassenget har saltvannsanlegg
– Når det gjelder strøm er alle rom av topp kvalitet og uteplassen i hagen er utstyrt med vanntette stikkontakter, samt belysning på hele eiendommen for å lyse opp natten
– Huset har en installasjon som bruker naturgass som energikilde til oppvarming og varmtvann. Det er også installert solfangere med lagertanker for AC og varmeutstyr, noe som bidrar til stor reduksjon i forbruket. Installasjonen er sentralisert med kanaler og har et luftsonesystem som gjør det mulig å selvstendig regulere temperaturen i hvert rom.

  • Privat hage
  • Privat svømmebasseng
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Hvitevarer inngår
  • Mulighet for turistlisens (utleie)
  • Parkeringskjeller

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å avtale en visning!

Den komplette oppføringen (norsk) med alle bilder ligger på vårt internasjonale nettsted her.

Ønsker du mer informasjon om det utvalgte objektet?  

Legg inn spørsmål via kontaktskjemaet du finner her. Angi referansenummeret angitt oppe til høyre for spørsmål relatert til dette objektet..

Ønsker du å få relevant informasjon knyttet til det å kjøpe av bolig i Spania, utviklingen i eiendomsmarkedet og andre forhold av knyttet til feriebolig i Spania?  

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev som får en frekvens på ca. 4-6 ggr/år. Du finner påmelding på denne siden.

Compare listings

Compare