Nyhetsbrev 1/2024

Bueno – rimelige online banktjenester med fokus på utlendinger i Spania

Stadig flere nordmenn og nordeuropeere realiserer drømmen om egen bolig i Spania, akkurat som grunderne av Bueno gjorde for over ti år siden. Livet med bolig i Spania er fantastisk. Bueno fokuserer derfor på de som eier bolig, de som skal kjøpe bolig og de som har langtidsleie i Spania.

Når det kommer til banktjenestene som er nødvendig for å drifte boligen, så har de tradisjonelle spanske bankene en lang vei å gå. Spanske banker krever fysisk oppmøte i banken ved etablering av kundeforhold. Bankene er som regel svært kostbare og løsningene er absolutt ikke på et nivå vi er vant til i Norge. Dette har Bueno gjort noe med og tilbyr derfor banktjenester for kontohold, regningsbetaling, debetkort for kun 99€ i året – og alt er digitalt tilrettelagt slik du er vant med fra Norge.

 

Bueno er en pålitelig leverandør av skreddersydde banktjenester i Spania, skapt for nordmenn som eier eller leier bolig i solfylte Spania. Bueno er stolt av å være anerkjent som en pålitelig leverandør av banktjenester og har oppnådd en imponerende 4,9 av 5 i Google-anmeldelser, noe som vitner om forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

Moderne tilnærming til bankopplevelsen gir deg en sømløs overgang til det spanske bankvesenet med fokus på en vennlig, hjelpsom og lett forståelig kommunikasjon. Bueno tilbyr deg en 100% online opplevelse og bistår med flytting av faste trekk fra kundens tidligere bank. Bueno setter kundeservice i førersetet med personlig norsktalende støtte som er tilgjengelig via telefon, e-post og chat alle hverdager fra 10:00 – 17:00.

For en rimelig månedspris på 9,9 €, eller alternativt 12 måneder til bare 99 € (man får 2 måneder gratis) gir Bueno ikke bare en moderne bankopplevelse, men også en enkel prosess for å etablere kundeforhold. Det tar kun 15 minutter å registrere seg og få sin egen IBAN-konto (IBAN er ditt internasjonale kontonummer for betalinger til eller fra utlandet). Etter registrering får man en effektiv håndtering av regninger og andre banktjenester som tilbys. Bueno-teamet bistår kundene med å sette opp konto, endre faste trekk og kan også bistå med den spanske selvangivelsen mye rimeligere enn andre aktører som tilbyr slik bistand.

Bueno er opptatt av å gjøre bankopplevelsen enkel, hyggelig og pålitelig. Bueno jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene for å være den foretrukne partneren for banktjenester i Spania.

Bueno er mer en kun banktjenester. Visjonen er å samle alt relatert til boligen i en app. De er i dialog med en rekke aktører i Spania og det vil bli inkludert nye tjenester i appen etter hvert som nye avtaler inngås med samarbeidspartnere. Pr. i dag tilbys forsikringstjenester og valutaveksling. Først og fremst er Bueno et selskap med kundefokus. Digitale løsninger er ikke ensbetydende med dårlig kundeservice – tvert imot – hos Bueno får man personlig service når en behøver hjelp. 

Vil du vite mer om Bueno eller blir kunde hos de, så følg lenken her.

Compare listings

Compare